Om Oss

Vår historie

Barn til Bords ble startet i 2005 i Asker av Camilla Inni Holm Wembstad. Camilla er utdannet ved Ecole Hôtelière i Lausanne og er vinkelner fra Gastronomisk Institutt i Stavanger. Hun har bred erfaring fra hotell- og restaurantbransjen og fra catering- og eventbransjen. Teamet i Barn til Bords består i dag av Camilla, Trine, kjøkken- og sjåfør team. Trine Nystrøm har jobbet med ernæring i over 9 år og har utdannelse innen, ernæring, salg-og markedsføring og prosjektledelse.

Mat er så mye mer..

Mat er mye mer enn en oppskrift, mat må lages med hjertet og ikke minst, smakes til - hver gang.
Helsedirektoratet har laget retningslinjer for barnehagene - "det pedagogiske måltid" Som vi bruker aktivt slike at det blir enkelt for de som jobber i barnehagene. Aktiviteter og måltidsglede.

Vårt motto "livslang matglede" er bygget på visjonen om et hyggelig måltid hvor samtale og samvær står i sentrum. Maten er en del av dette. Noen ganger er den kjempegod, og av og til må man smake flere ganger. Smak er ikke noe vi er født med, men noe vi utvikler. Vi må også lære å spise mat vi ikke elsker. Sunne vaner i barndommen er en gave vi kan gi våre barn.

Noen barn kan ikke spise alle ingrediensene som er i rettene, da har vi alternativer som passer.